Spelregelbewijs avond

De spelregelavond is verplaatst naar 19 mei, om 18.30 uur! Had je je al opgegeven voor 12 mei, laat dan alsnog even weten of je er 19 mei bij bent en of je mee wil eten, via swift.arbitrage@gmail.com

Onderaan op ieders to do-list: het spelregelbewijs

Daar issie weer: het spelregelbewijs. Het niet meer te negeren kindje van de werkgroep Arbitrage, waarvan nog niet helemaal duidelijk is wat het KNKV er nou precies mee wil. Wel zijn er geluiden dat het behalen van dit bewijs vanaf volgend seizoen verplicht gaat zijn, nog zonder bekende consequenties.

Het streven wordt om niet af te wachten en zoveel mogelijk leden het bewijs te laten halen voor het einde van het seizoen. Een aantal van jullie is al bezig geweest en mag dit bericht als niet verzonden beschouwen (of mee doen in de gezelligheid).

We willen het tempo opvoeren door op vrijdag 19 mei een heuse KorfbalmasterZ-avond te organiseren voor alle seniorenleden. Dit betekent dat er vanaf 18.30 uur voor iedereen die wil een maaltijd klaar staat in de kantine, om te verorberen terwijl je de zes levels van het spelregelbewijs aftikt. Spelers van de selectie hebben dan twee uur de tijd om het voor hun training af te ronden, voor spelers van de overige teams is het wellicht wat krap om dit binnen een uur voor elkaar te krijgen en kunnen na hun training starten (onder het genot van een drankje).

Wij gaan er vanuit dat iedereen die het bewijs nog niet gehaald heeft en aanwezig is bij het trainen, meedoet aan deze avond zodat we elkaar er samen (snel) doorheen kunnen slepen. Graag horen we of je wilt mee-eten! Mail daarvoor naar swift.arbitrage@gmail.com.

Wat: het halen van je spelregelbewijs

Wanneer: vrijdag 19 mei vanaf 18.30 uur in de kantine

Hoe: op je eigen laptop of tablet (laat het weten als dit een probleem is, ze kunnen veilig worden opgeborgen in de bestuurskamer tijdens de training)
We hopen op jullie komst!

Judith van der Heijden en Martine van Loon